Vi hjälper dig att komma igång med e-handel.

Vi vill bredda definitionen av e-handel, avdramatisera begreppet och göra e-handel tillgängligt för alla. Oavsett om du driver fysisk butik med traditionell varuhandel, eller renodlad e-handel med moderna och dynamiska sourcing- och försäljningsstrategier, jobbar du med handel och försäljning.

Webfolket erbjuder dig färdiga webb- och e-handelspaket till oslagbara priser för att komma igång med e-handel och webbutik i Sveriges största e-handelsplattform Abicart.

Vi kan vara ett tryggt bollplank när du tar steget att komplettera din fysiska butik med e-handel. Med oss blir din e-handel enklare, roligare och mer lönsam.

Kontakta oss

abicart

Abicart: Kom-igång-paket

Dessa paket är särskilt framtagna för dig snabbt vill komma igång med Abicarts standardlösningar och känner att du behöver hjälp med att sätta upp din butik. Vi hjälper dig med webbstruktur, sortiment och inställningar för betalningslösningar och integrationer. I det större paketet ingår utbildning i hur du hanterar Abicart admin, importerar eller exporterar sortiment och kunder.

Kontakta oss om kom-igång-paket

Abicart Kom-igång Bronze
Abicart Kom-igång Bronze

9 800 kr (Engångskostnad + moms) Anpassa ert tema till er grafiska profil Design av startsida Grundläggande genomgång av Abicart admin Hjälp att komma igång med standardlösning för betalning

Abicart Kom-igång Silver
Abicart Kom-igång Silver

22 400 kr (Engångskostnad + moms) Allt från Startpaketet Hjälp med import och struktur av sortiment upp till 200 produkter (ej famtagning av produktbilder och produkttexter) Design av 3-4 egna sidor, exempelvis Om oss, Kontakta oss och liknande

Abicart Kom-igång Guld
Abicart Kom-igång Guld

från 32 600 kr (Engångskostnad + moms). Möjlighet till skräddarsydda komponenter Hjälp med import och struktur av sortiment. Passar om du byter från en annan plattform. Utbildning i import- och export av sortiment, kunder etc.

abicart%20%281%29

Abicart: Design-paket

När du kommit gång med din e-handel och vill satsa på marknadsföring och öka din konvertering är det klokt att satsa på en genomarbetad och unik webbdesign. Dels för att stärka ditt varumärke och din grafiska profil, men också för att med hjälp av strategisk och säljande design, öka din försäljning, omsättning och vinst.

Kontakta oss om design-paket

Abicart Design Bronze
Abicart Design Bronze

9 800 kr (Engångskostnad + moms) Passar dig som vill förnya utseendet i din webbutik. Vi anpassar ert tema till er grafiska profil. Uppdatering, justering och komplettering av befintlig webshop.

Abicart Design Silver
Abicart Design Silver

22 400 kr (Engångskostnad + moms) Passar dig som vill göra en övergripande egen design av hela din webshop. Grundläggande design med utgångspunkt från något av våra optimerade e-handelsteman.

Abicart Design Guld
Abicart Design Guld

från 32 600 kr (Engångskostnad + moms) Passar dig som vill ha en unik och exklusiv webbdesign och layout. Möjlighet till skräddarsydda funktioner. Möjlighet att ändra Abicarts standardlayout.