WooCommerce_logo.svg

Webfolket WooCommerce

WooCommerce är världens mest populära open-source-plattform för e-handel och används av små som stora verksamheter. WooCommerce ger dig möjlighet att snabbt och enkelt starta en e-handel till ditt företag, helt integrerad med din befintliga WordPress-sajt.

Webfolket är experter på WordPress och WooCommerce. Om du behöver en skräddarsydd och helt kundanpassad e-handelslösning kan WooCommerce vara ett bra val.

Trots att vi är systerföretag till Abicart väljer vi ibland att arbeta med open-source-plattformen WooCommerce som e-handelsplattform. Dels för att vi inte vill "tvinga" kunder som redan använder Wordpress som publiceringsverktyg att byta plattform och dels för att WooCommerce är en riktigt bra e-handelslösning.

WooCommerce är en av de största e-handelslösningarna i världen. Plattformen betjänar miljontals webbutiker världen över. Om du är en av dessa hjälper vi dig gärna att vidareutveckla och underhålla din webshop.

Vi designar och anpassar din WooCommerce-butik precis som du vill ha den och hjälper dig med allt från små justeringar och uppdateringar till helt skräddarsydda teman och funktioner.

Kontakta oss