E-handel, webshop och webbutik!

smartphone-e-handel

En webshop är en hemsida med funktioner särskilt anpassade för presentation och försäljning av era produkter och produktkatalog. Webfolket är e-handelsexperter och har byggt hundratals webbutiker för våra kunder.

Marknadsledande e-handelsplattformar

Vi bygger oftast webbutiker på e-handelsplattformarna Abicart, WooCommerce eller Shopify, men vi kan arbeta i de flesta e-handelslösningarna på marknaden eller ta fram helt skräddarsydda lösningar. När vi bygger din webbutik hjälper vi dig gärna att välja lämplig betalningslösning (exempelvis Klarna, Nets, Bambora eller Swish) och logistiklösning (exempelvis Unifaun). Om du väljer Abicart som plattform kan du dessutom använda deras färdiga integrationer till affärssystem och kassasystem (PoS).

Integration till affärssystem och kassasystem

En koppling mellan din webshop och affärssystem sparar tid och ökar lönsamheten. Abicart, WooCommerce och Shopify har färdiga integrationer till många butiksdatasystem, affärssystem och kassasystem på marknaden. Om trots det ni behöver en helt anpassad integration kan vi hjälpa er att bygga en sådan.

Strategisk design

När vi skapar design av er webbutik har vi inte bara utseende i åtanke, utan också vad som gynnar er konvertering och vad som är användarvänligt. Hur påverkas kunden av hemsidans eller webbutikens struktur? Vi baserar vårt arbete på denna typ av frågeställningar och använder det i vår strategi.

Vi hjälper dig med webbdesign i din butik. Allt från att uppdatera och justera din befintliga design till att skapa en helt ny och unik webbutik. Vi skapar en design med utgångspunkt i just dina behov och hur du vill exponera ditt innehåll.

Säljande design

När vi designar för e-handel låter vi produkterna tala. Säljande design lyfter fram det som skall stå i fokus: Dina produkter.

Fasta priser

Vi erbjuder färdiga paket med fasta priser för att du skall komma igång med din e-handel snabbt och billigt. Vad är ditt mål? Vad är bra design för dig? Tillsammans kommer vi fram till bästa lösning för dig och vilket av våra paket som uppfyller dina önskemål.

Läs mer om våra e-handelspaket

Vi finns i Alingsås

Webfolket är en webbyrå i Alingsås med stor erfarenhet och expertis inom webbdesign och systemutveckling. Vi är en lokal webbyrå för företag i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum och hela västsverige, men vi jobbar också med kunder över hela Sverige.

Titta gärna på våra referenser för att se exempel på webbutiker som vi byggt.

Vi rör oss i alla branscher och e-handelsplattformar och tar både stora och små uppdrag. Vi är systerföretag till e-handelsplattformen Abicart.

Kontakta oss