Support och rådgivning

support%20%281%29

Med vår branschexpertis och erfarenhet är vi en trygg rådgivare kring val av leverantörer av webb- och e-handelslösningar.

IT-, webb- och e-handelssupport

Webfolket erbjuder support och rådgivning kring IT, webb och e-handel. Vi har bred kunskap och hjälper dig och ditt företag med kundanpassade webblösningar. Vi kan ge rådgivning vid val av e-handelslösningar, CMS-verktyg och val av mjukvara, program, affärssystem och SaaS-lösningar.

Hemsida och webshop helt utan bekymmer eller krångel

Vi kan hjälpa dig att uppdatera er webbplats och hålla koll på att krav säkerhet uppfylls. Vi finns tillgängliga som dagligt stöd och bred support för alla frågor kring din webbplats, hemsida eller webshop.

Vi tar helhetsansvar för din webb

Om du har ett service- och supportavtal med Webfolket tar vi helhetsansvar för er webbnärvaro till en fast kostnad. Vi sköter drift, support, domänhantering, löpande underhåll och vidareutveckling. Vi arbetar proaktivt och kommer med förslag på förbättringar som gynnar era affärer och er verksamhet.

Vår support är personlig, lätt och enkel att jobba med. Du har en egen kontaktperson som lär känna ert företag och vad ni behöver. Ett service- och supportavtal med Webfolket är som att få en ny kollega eller arbetskamrat som jobbar med samma mål som du.

När hemsidan eller webbutiken är klar driftsätter vi den. Ni kan sedan välja mellan att själva ta hand om det fortsatta underhållet eller att låta oss hjälpa er med det. Det ger dig som kund total valfrihet.

Titta gärna på våra referenser för exempel på uppdrag

Kontakta oss