Underhåll, molntjänster och drift

underhall-och-drift-server

Hos Webfolket skall webben vara utan bekymmer. Vi håller koll på servrar och molnlösningar så att din webb alltid funkar perfekt.

Vi hjälper dig välja webbhotell

Att välja webbhotell kan vara krångligt om man inte har erfarenhet av webb och IT. Vi hjälper dig i djungeln av webbhotell och molnleverantörer så att du får en lösning som passar just era behov.

Molntjänster med lokal närvaro

Webfolket är ett helägt dotterbolag inom Textalk-gruppen vilket ger oss tillgång till Textalks helsvenska datacenter och serverhallar. Om du anlitar oss för drift kan du vara trygg i att din data varken hamnar i orätta händer eller på servrar utom kontroll av Sveriges eller EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR). Textalk-gruppen har lång erfarenhet av hosting och datasäkerhet och betjänar idag en icke försumbar del av hela sveriges e-handel och e-media.

Globala molntjänster

Om ditt företag har global närvaro lägger vi gärna ut driften på någon av de stora molnleverantörerna. Vi har lång erfarenhet av molntjänster från Cloudflare, Google, Amazon, Microsoft och G2 Storefront.

Titta gärna på våra referenser för exempel på webbdesign från Webfolket.

Kontakta oss